cookie-og-privatlivspolitik
Der vil være masser af lopper at finde i Østofte, hvor 125 frivillige hjælper til.
Der vil være masser af lopper at finde i Østofte, hvor 125 frivillige hjælper til.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Østofte Marked 2019

Det største loppemarked i LF-området er nu klar igen. Igen i år arrangeret af Østofte Hillested Håndboldklub der rykker ind med 125 frivillige i Østoftehallen.
19. april 2019 kl. 06:46 Af Daniel Brøns

Annonce

Lørdag den 27. april klokken 10 til 16 er der gang i handlen midt på Lolland, hvor det 42. loppemarked i Østofte nu skal afholdes.

Det blev afholdt første gang i 1980 og har alle årene leveret nogle flotte resultater. Ifølge arrangørerne var var markedet sidste år det største loppemarked på Lolland-Falster og Sydsjælland. Markedet har igen i år indsamlet mange flotte ting sammen, så målet er at nå sidste års rekordomsætning.

Der vil være over 125 hjælpere fra klubben parate til at få sat nogle gode handler igang. Fortegnelsen over varelagnet er stort set alt. Alle former for møbler - radio og tv - diverse IT-udstyr - lamper - bøger - tøj - billeder - massevis af småting og nips - porcelæn og glas - legetøj - køreklare cykler - gryder og potter - samt massevis af alt muligt andet, som ikke kan remses op her.

Der vil også være kølige eller varme drikke samt de berømte ØHH-æbleskiver som er lavet efter den samme opskrift igennem alle årene.

Også en særlig markeds grillpølse er med. En blomstertombola er også opstillet.

Der vil også være mulighed for at få kørt indkøbte loppesager hjem.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce