cookie-og-privatlivspolitik
Bo Evers er ikke uden selvironi, så det er en oplevelse at møde den kreative poet og musiker.
Bo Evers er ikke uden selvironi, så det er en oplevelse at møde den kreative poet og musiker.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Poeten Bo Evers optræder med band i Nysted

Fredag d. 25. oktober kan Byhusforeningen præsentere Bo Evers Band ved en koncert i Nysted Biograf-Teater på en aften, hvor der også er mulighed for at bestille buffet.
19. oktober 2019 kl. 06:54 Af Daniel Brøns

Annonce

Bo Evers beskrives ofte som en charmerende poet. Nogle kender måske sange som 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend'.

Hans musik er legesy og prævet af de sjove, underfundige og finurlige tekster, som ikke ligner noget andet indenfor den dansksprogede musik. Og så kombinerer han sit specielle folk- og viseunivers med gypsyswing - og alle stilarter fra pop til punk.

Bo Evers har netop udgivet ep'en "Død", der følger op på dobbelt ep'erne "Stiv" og "Blød". "Død" byder på sange der på rammende, poetisk og tragikomisk vis, hver på deres måde, beskriver følelserne omkring et brud - døden af en relation. Ep'ens beskedne ambitionen er, at føre lytteren igennem de forskellige facetter af følelser omkring et brud, så man efterfølgende kommer ud stærkere og friere.

Bo Evers er nu gået i gang med sin mere opløftende, opfølgende EP "Liv". Derudover vil han medvirke på den kommende Christiania-plade med nummeret "Balladen om Staden".

Dørene åbnes klokken 18.30. Der er buffet fra kl. 19.00, og koncerten begynder 20.30. Se mere på www.billetsalg.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE