cookie-og-privatlivspolitik
Daniel Brøns har tidligere været redaktør for to andre ugeaviser. Han holder af at samarbejde med lokale erhvervsdrivende og har selv været selvstændig.
Daniel Brøns har tidligere været redaktør for to andre ugeaviser. Han holder af at samarbejde med lokale erhvervsdrivende og har selv været selvstændig.
Foto: Lene Schrøder Hansen

Lollands-Posten

Redaktør med hjerte for udvikling af det lokale

Lollands-Postens har fået ny redaktør.
17. november 2018 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Lollands-Postens har fået ny redaktør. Det er den 49-årige Daniel Brøns, der er uddannet journalist, og som i en årrække har arbejdet med lokale ugeaviser.

Som redaktør har han været med til at lancere lokalavisen "Det ny Odsherred", som hørte under Berlingske Lokalmedier. Siden blev avisen overtaget af Sjællandske Medier, som Daniel Brøns også har arbejdet for, da den fusionerede avis skulle lanceres. Han har lokalt også været redaktør af turistaviser og meget andet.

Ud over at arbejde som lokaljournalist, har Daniel Brøns i perioder også været selvstændig journalist og presserådgiver. Han har også været iværksætter som importør af bæredygtige varer, ligesom han har arbejdet med formidling af ejendomme i Berlin. Desuden har han skrevet en del om teknologi i sin karriere - blandt andet for Illustreret Videnskab og forskellige IT-medier som Computerworld og PC World.

Endelig har han i en årrække været engageret i lokalpolitik - blandt andet i Vipperød, hvor han kommer fra. Især brænder han for det grønne område. Han er aktiv cyklist og medlem af Cyklistforbundet.

Man vil ofte møde ham med kameraet om halsen - eller i cykeltasken, da han har været fotograf, siden han var 12 år gammel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce