cookie-og-privatlivspolitik
Team Tvilling arrangerer Cannonball løb i Maribo til foråret.

2

Billeder

Team Tvilling arrangerer Cannonball løb i Maribo til foråret.
Foto: Claus Hansen/Arkiv

Lollands-Posten

Team Tvilling klar med motionsevent i Maribo

Den 31. marts vil der være motionsløb med udgangspunkt i Torvet i Maribo. Motionsløbet er arrangeret af Team Tvilling, der består af handiatleter og frivillige, som løber sammen hver uge. Løbet er for alle.
26. januar 2019 kl. 12:07 Af Jesper Bøgh

Annonce

Er du motionsløber, eller vil du bare gå en tur på fem kilometer, så sæt kryds i kalenderen søndag 31. marts.

Her er Team Tvilling, der i slutningen af 2018 modtog Lolland Kommunes handicappris, nemlig klar med deres eget Cannonball løb med start og mål på Maribo Torv.

- Der vil være ruter for enhver smag, og løbet bliver arrangeret efter Klub 100-reglerne, så de, der løber maraton-ruten, kan få talt deres løb med, fortæller Jesper Klinge fra Team Tvilling.


Løb og sundhedsevent

Der vil dog også være ruter for mere almindelige motionister. Der vil være en fem kilometer lang gå-ruter - og ellers vil der være løbsdistancer på 5, 10, 15 kilometer samt halv- og helmaraton-distancer.

I forbindelse med motionsløbet vil der også blive lavet et sundhedsevent på torvet i Maribo med forskellige stande arrangeret af Center for Handicap i Lolland Kommune.


Søger flere aktive

Foreningen regner med solid deltagelse. Der er indkøbt 500 medaljer, så der skulle blive mulighed for, at alle deltagere kan få en medalje - også hvis deltagerantallet kommer højt op.

Team Tvilling omfatter ni handi-atleter og cirka 35 frivillige løbere. Foreningen håber på, at den i 2019 kan skaffe lidt flere vogne, så flere kan være med.

Tilmelding kan ske på hjemmesiden www.ttcannonball.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce