cookie-og-privatlivspolitik
Tidligere i år kunne Ford til et særskilt Go Further-event i Amsterdam meddele, at samtlige biler i deres europæiske modelprogram vil komme i en elektrificeret version.

2

Billeder

Tidligere i år kunne Ford til et særskilt Go Further-event i Amsterdam meddele, at samtlige biler i deres europæiske modelprogram vil komme i en elektrificeret version.
Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Ford: Mere el end brændstof allerede i 2022

Ford forventer at sælge flere elektrificerede biler end konventionelle benzin- og dieselbiler allerede i 2022.
02. oktober 2019 kl. 06:29 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Med et rekordstort udvalg af nye elektrificerede modeller - som for nylig har haft premiere på Frankfurt Motorshow IAA - forventer Ford at sælge flere elektrificerede biler end konventionelle benzin- og dieselbiler allerede i 2022.

- Elektrificerede biler er med hastige skridt ved at blive den nye standard inden for branchen. Derfor øger Ford også viften af både elektrificerede modeller og drivlinjer i betydeligt omfang for at imødekomme kundernes vidt forskellige kundebehov, udtaler Stuart Rowley, præsident for Ford Europa.

- Vi forventer, at elektrificerede modeller udgør størstedelen af vores personbilssalg ved udgangen af 2022.

Tidligere i år kunne Ford til et særskilt Go Further-event i Amsterdam meddele, at samtlige biler i deres europæiske modelprogram vil komme i en elektrificeret version. Blandt de elektrificerede nyheder - som netop nu fremvises i Frankfurt - er de helt nye SUV'er Kuga plug-in-Hybrid og Explorer plug-in-Hybrid, samt den nye Tourneo Custom plug-in-Hybrid og sidst, men ikke mindst den helt nye kompakte crossover Puma Hybrid.

Derudover lanceres Fords fuldt elektriske og Mustang-inspirerede SUV i 2020 med en rækkevidde på op til 600 kilometer beregnet ud fra den nye og strengere WLTP-målemetode.

Ford står til at lancere intet mindre end otte elektrificerede modeller i år, som vil bidrage til et forventet salg på 1 million elektrificerede biler i Europa inden udgangen af 2022. Yderligere ni modeller forventes at blive introduceret inden 2024.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce