cookie-og-privatlivspolitik
Mondeo Hybrid

2

Billeder

Mondeo Hybrid
Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Mondeo hybrid også som stationcar

Den nye Ford Mondeo Hybrid stationcar forventes lanceret i Danmark i april 2019.
30. januar 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Ford Mondeo har netop introduceret deres stationcar i en hybridvariant, som giver bedre rummelighed i kombination med en benzinmotor uden begrænsninger og elmotorens effektivitet.

I Mondeo Hybrid er batteriet under konstant opladning og gør, den kan køre på ren strøm over flere kilometer som både stationcar og sedan.

Derudover leverer den nye generation af Mondeo Hybrids eldrivlinje en blødere og mere lineær acceleration, der giver en flydende køreoplevelse. Teknologien udnytter nu motorens drejningsmoment i endnu højere grad for endnu bedre brændstoføkonomi og ydeevne.

Mondeo Hybrid leverer 187 hk med en drivlinje, der indeholder både en specialudviklet 2,0-liters Atkinson-cyklusmotor, en elmotor, en generator, et lithium-ion-batteri på 1,4 kWh og en Ford-udviklet eCVT-automatgearkasse.

Det regenerative bremsesystem opfanger op til 90 procent af nedbremsningsenergien og lagrer den i batteriet, hvilket bidrager til mindre CO2-udledning og bedre brændstoføkonomi for både sedan- og stationcar-modellen.

Som noget helt nyt fås Mondeo også for første gang med intelligent fartbegrænser, der med trafikskiltegenkendelse hjælper med at holde bilens hastighed inden for skiftende fartgrænser.

Den nye Ford Mondeo Hybrid stationcar forventes lanceret i Danmark i april 2019. Priserne er ikke klar endnu.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: FREDDI HANSEN

"Fragtskib med beruset kaptajn----" 22. februar 2019 kl. 23.42

AF: FREDDI HANSEN

"Fragtskib med beruset kaptajn----" 22. februar 2019 kl. 23.30

AF: KARIN MOLTER KRØYER

Projekt "Øen" 22. februar 2019 kl. 19.43

AF: HELENE WIINGAARD

Sikke et spild... 21. februar 2019 kl. 13.50

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce