cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: PR

Motor

Skarp Toyota har fået en sportslig indsprøjtning

C-HR GR Sport kan fås med to forskellige hybridmotorer.
12. november 2020 kl. 10:58 Af Steen Nielsen

Toyota C-HR ser skarp og dynamisk ud, og med en sportslig indsprøjtning med Gazoo-medicin er den nu også blevet blevet mere adræt.

Den særlige udgave har fået navnet C-HR GR Sport og er den tredje bilmodel, Toyota præsenterer i en såkaldt GR Sport-version, der alle er udviklet af motorsportsafdelingen Toyota Gazoo Racing.

C-HR GR Sport kan fås med to forskellige hybridmotorer – enten en 1.8-liters hybrid med 122 hestekræfter eller den noget mere kraftfulde 2.0-liters hybrid med 184 hestekræfter.

Fælles for de to hybridudgaver er, at man ikke selv behøver at lade hybridbatteriet op. Det sørger bilen nemlig selv helt automatisk for under kørslen, hvilket gør, at man kan køre på ren el i op til halvdelen af tiden bag rattet.

C-HR GR Sport har fået store 19” alufælge, et nyt affjedringssystem og en helt ny styretøjstuning, der giver en mærkbar forbedring i bilens dynamiske formåen – endda uden at gå på kompromis med modellens sædvanlige komfort.

Annonce

GR Sport-udgaven er spækket med fabriksmonteret udstyr, hvor blandt andet sortlakeret bitone-tag, mørktonede sideruder og bagrude, nøglefri betjening, fuld LED-lygtepakke, automatisk el-foldbare sidespejle med varme, sædevarme og ratvarme opfylder de flestes behov for komfortudstyr.
Samtidig er det muligt at tilkøbe et JBL Premium lydanlæg.

Den nye C-HR GR Sport får premiere i Danmark i begyndelsen af 2021, hvor også priserne vil blive offentliggjort.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

MEST LÆSTE

Annonce i kategorien "Biler":
Annonce
ANNONCE