cookie-og-privatlivspolitik
Arteon kommer med den nyeste generation af MIB3 infotainmentsystemer, der blandt andet har stemmestyrede funktioner og er online, hvilket giver mulighed for over-the-air-opdateringer.
Arteon kommer med den nyeste generation af MIB3 infotainmentsystemer, der blandt andet har stemmestyrede funktioner og er online, hvilket giver mulighed for over-the-air-opdateringer.
Foto: PR

Motor

VW Arteon nu som R og Shooting Breake

Det er første gang VW har en Shooting Brank på programmet.
05. juli 2020 kl. 06:00 Af Steen Nielsen

Annonce

VWs luksusmodel, Arteon, der rullede ud på dansk asfalt for lidt over tre år siden, er blevet opdateret, og en ny variant er kommet til.

Nyheden er en Shooting Brake, en sportslige stationcar, der sammen med den opdaterede hatchback-udgave introduceres herhjemme i oktober. 

To andre versioner, en plug-in-hybrid med 218 heste og en R-udgave med 320 heste og et nyt 4WD-system er først på banen i januar 2021. 

Det er første gang VW har en Shooting Brank på programmet, og den henvender sig til bilister, der sætter lige så meget pris på individuel stil og innovative teknologier som på funktionalitet og fleksibilitet. 

Der vil være tre turboladede TSI-benzinmotorer med henholdsvis 190, 280 og 320 heste og to turboladede TDI-dieselmotorer med 150 hk og 200 hk.  

Med Arteon R og Arteon Shooting Brake R har VW taget skridtet ind i segmentet for højtydende premiumbiler.  Men det er ikke kun motoreffekten på de 320 hk, der er fascinerende, men også en ny progressiv teknologi, som de kalder for R-Performance Torque Vectoring. Her varierer firehjulstrækket ikke kun fordelingen af motorkraften mellem akslerne, men også mellem baghjulene og kan i ekstreme tilfælde overfører op til 100 pct. af motorkraften til et hjul. Dette løfter køredynamikken op på et nyt niveau. 

De ny Arteon-modeller er standardudstyret med Digital Cockpit Pro med 10,25" display, hvor føreren hurtigt kan skifte mellem tre layouts af instrumenteringer. Arteon kommer med den nyeste generation af MIB3 infotainmentsystemer, der blandt andet har stemmestyrede funktioner og er online, hvilket giver mulighed for over-the-air-opdateringer. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce