cookie-og-privatlivspolitik

Motor

Volvo fornyer Volvo XC90

Den nye, elektrificerede drivline giver op til 15 procent brændstofbesparelse og lavere udledning, når bilen færdes i hverdagstrafikken.
20. marts 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Med en ny motor skal Volvos flagskib, XC90, føres ind i det nye årti med en nyudviklet, brændstofbesparende motor, som er næste skridt på vejen i Volvo's ambitiøse el-drift strategi.

Ændringerne tæller blandt andet adgang til Volvo's avancerede bremsesystem, der er baseret på kinetisk energiindvinding. Sammen med den eksisterende interne forbrændingsmotor skaber systemet en ny, integreret elektrificeret drivline, som markedsføres under Volvo's nye B-emblem.

Den nye, elektrificerede drivline giver op til 15 procent brændstofbesparelse og lavere udledning, når bilen færdes i hverdagstrafikken.

Udvendig har Volvo opfrisket den originale XC90's, prisvindende eksteriørdesign med blandt andet. nye hjul, lakfarver og en ny, moderne grill.

Indvendig er det smukke og prisvindende interiørdesign det samme, men nyt er, at XC90 foruden den allerede eksisterende, syv-sædede version nu også kan bestilles i en seks-sædet udgave.

Det betyder, at modellen bedre kan tilpasses kundernes ønsker og livsstil. Modelår 2020 udgaven af XC90 går i produktion i maj måned på Torslanda-fabrikken i Göteborg, og kan nu bestilles på alle Volvo-markeder verden over.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce