cookie-og-privatlivspolitik
Nina Hoffmann får styr på folks deller ved fedtfrysning med dette apparatur, som blot er et skønhedstilbuddene i Clinique Aviam.
Nina Hoffmann får styr på folks deller ved fedtfrysning med dette apparatur, som blot er et skønhedstilbuddene i Clinique Aviam.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

- Det kunne godt gå lidt bedre

Nina Hoffmann har lidt at lave hver dag i Clinique Aviam i Nørre Alslev, men var bevidst om, at det er op af bakke at løbe et tiltag af den art i gang.
23. januar 2019 kl. 10:12 Af Henning Kørvel

Annonce

- Det går, men kunne godt gå lidt bedre. Jeg har lidt at lave hver dag, men der skal ikke blive mindre at lave, for så går det ikke.

Nina Hoffmann vidste på forhånd, at det ville blive lidt op af bakke, da hun i september åbnede Clinique Aviam i Langgade i Nørre Alslev og blandt andet tilbyder fjernelse af deller ved fedtfrysning. Tandblegning og ansigtsbehandlinger er andre af skønhedsklinikkens tilbud.

- Jeg har åbent nu mandag, tirsdag og halv onsdag og har vikarjobs de øvrige dage for at tjene lidt penge. Jeg vidste godt, at det ville blive svært at løbe min klinik i gang, men det har til gengæld hjulpet på besøgene, at jeg har gennemgået kursus i og tilbyder ansigtsbehandling og fjernelse af hår ved voksbehandling, siger Nina Hoffmann, der prøver at få budskabet om klinikken og sine tilbud ud til potentielle klienter gennem de sociale medier og navnlig Facebook.

Mandag i sidste uge havde hun som et nyt tiltag ni kvinder til skønhedsaften, og hvis andre interesserede kan samle otte deltagere, så gentager hun gerne arrangementet med demo og rabat på den første behandling.

- Jeg er glad for at være i Nørre Alslev og er optimist, siger Nina Hoffmann.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce