cookie-og-privatlivspolitik
Grethe og Keld Yttesen ses her i et af de flotte værelser i deres B&B, der ikke blot er hyggeligt, men af høj kvalitet.
Grethe og Keld Yttesen ses her i et af de flotte værelser i deres B&B, der ikke blot er hyggeligt, men af høj kvalitet.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Besøgstallet i B&B doblet op

Fra første til anden sæson blev besøgstallet i Aloe Vera B&B i Vejringe fordoblet fra 300 til 600. Ejerne er spændt på besøgstallet i år.
19. april 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Ægteparret Grethe og Keld Yttesen er spændt på antallet af gæster i Aloe Vera Gaarden B&B i Vejringe, som i år går ind i sin tredje sæson.

- Fra første til anden sæson fordobledes besøgstallet fra 300 til 600, siger Grethe Yttesen. Parret havde drevet landbrug i Horbelev før købet af det nedlagte landbrug i Vejringe for otte år siden. I den tidligere svinestald indrettedes først et mødelokale før indretningen af B&B for tre år siden. Her er fire dobbeltværelser, heraf to til fire personer, lækkert køkken, spise- og opholdsstue, og gæster kan også sidde uden for.

- Uden for højsæsonen koster et værelse 675 kroner og morgenmad 75 kroner pr. person, siger Grethe Yttesen, der i 20 år har forhandlet Aloe Vera. I højsæsonen er prisen 750 kroner og 150 kroner pr. opredning. Her er åbent hele året. I højsæsonen er cykelturister et stort segment.

Værelser bookes på booking.com og egen hjemmeside. På booking.com får deres B&B en rating på 9,5. En karakter, der luner, fordi 10 er maksimum.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE