cookie-og-privatlivspolitik
The Zombies bliver hovedattraktionen på dette års udgave af Kun For Forrykte Festival i Stubbekøbing 5.-6. juni.

2

Billeder

The Zombies bliver hovedattraktionen på dette års udgave af Kun For Forrykte Festival i Stubbekøbing 5.-6. juni.

Nordfalsters avis

Klar til festival

The Zumbies bliver hovedattraktionen på festival i Stubbekøbing.
25. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Skarpt forfulgt af danske bands som Young Flowers, Ache og Burning Red Ivanhoe bliver det engelske band The Zombies hovedattraktionen på dette års udgave af Kun For Forrykte Festival i anlægget i Stubbekøbing 5.-6. juni.

Det bliver anden gang, arrangøren blænder op for eventen, efter at festivalen ved premieren slog navnet fast med psykedelisk rock og folkemusik i 2019.

Hovedattraktionen, det engelske band The Zombies, der står øverst på plakaten, er mere aktuel end nogen sinde før, efter at de er blevet indlemmet i Rock'n Roll Hall Of Fame i USA. Med verdenshit som Time Of The Season, She's Not There og mesterværket af albummet Odessey And Oracle i rygsækken er der lagt an til en historisk koncert i kærlighedens tegn.

- Det er et scoop, at vi allerede til vores anden festival kan tiltrække et verdensnavn som The Zombies, siger festivalarrangør Frederik Schnoor.

Om fredagen ser programmet sådan ud:

Annonce

Young Flowers, Ache, Burning Red Ivanhoe, Mathilde Falch & Signe Svendsen, De Underjordiske, Uffe Lerenzen, Wendy McNeil, Bite The Bullet, Select Captain, Jacobsen og Michael Falk Møller.

Zombies indtager scenen om lørdagen, hvor tilhørerne også vil kunne opleve Electric Boys, dale Smith,Tømrerclaus, Sorte Fugle, Jay Smith And His Scr Band, Monique Mai, Daniel Juul, Hammond Orgasm, Eve Iko og Per Øvig Knudsen, Musiktalk og Hippie & Thylejren.

Billetsalget er allerede åbnet, og totalt set der bliver sat 1.200 billetter til 675 kroner stykket til salg samt 300 fredagsbilletter til 390 kroner stykket og 300 lørdagsbilletter til ligeledes 390 kroner pr. styk. I alt 1.800 billetter over de to festivaldage.

Billetter købes på biletto.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE