cookie-og-privatlivspolitik
Udover at øve på Stubbekøbing Skole mødes Stubbekøbingkoret med andre sangkor ved kortræf, hvilket altid er en god oplevelsed.
Udover at øve på Stubbekøbing Skole mødes Stubbekøbingkoret med andre sangkor ved kortræf, hvilket altid er en god oplevelsed.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Kor indleder ny sæson

Stubbekøbingkoret indleder sæsonen på Stubbekøbing Skole onsdag 4. september og indbyder interesserede til en smagsprøve.
31. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Stubbekøbingkoret indleder den nye sæson onsdag 4. september klokken 19 på Stubbekøbing Skole, hvor interesserede kan få en smagsprøve på korets sangudfoldelse.

- Vi øver trestemmig blandet korsang, og vi synger nyere og ældre danske sange, musik af Kim Larsen, Alberte Winding og grandprixmelodier. Altså et bredt repertoire, siger korets formand, Emmy Ibsen.

Stubbekøbingkoret øver hver onsdag aften i musiklokalet på Stubbekøbing Skole. Pr. gang øver koret i to en halv time under kyndig ledelse af Børge Eibye og korets unge pianist, Vasily Malysh, som er organist ved Bandholm Kirke.

Koret tæller 18 medlemmer, og hvis du kunne tænke dig at synge i koret, så er du velkommen. Koret mangler især mænd. For nye medlemmer er der en prøvetid på tre uger. Det er ingen betingelse at kende noder. Koret har ikke optagelsesprøve, og det eneste kvalifikationskrav er at synge rent.

I pausen på øveaftenerne, hvor medbragt kage og kage nydes, har medlemmerne lejlighed til at tale sammen. Det sociale samvær vægtes.

Henvendelse til formand Emmy Ibsen, telefon: 2970 9382 eller dirigent Børge Eibye, telefon: 2966 2634.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE