cookie-og-privatlivspolitik
Filialdirektør Anita Pedersen fra Nordea i Nykøbing overrækker den rare check til Sara Skov.
Foto: Privat.

Nordfalsters avis

NAG får rar donation til en air-kile

Fra Nordea Fondens Lokalpulje har NAG fået en donation på 23.125 kroner til en air-kile til hop-i-hallen-arrangementer.
24. januar 2019 kl. 10:13 Af Henning Kørvel

Annonce

- Nu bliver det endnu sjovere at komme til "Hop-i-hallen-arrangementer", siger Sara Skov, formand for Nørre Alslev Gymnastikforening - NAG.

Baggrunden er, at foreningen har fået en donation fra Nordea Fondens Lokalpulje på 23.125 kroner til en hoppepude, der rettelig betegnes air-kile, som længe har stået på foreningens ønskeseddel til leg og springtræning.

- Vores Hip-hop i hallen-arrangementer" bliver stadig mere populære, og denne udvikling vil vi gerne fastholde blandt andet ved løbende indkøb af nyt udstyr. For os er det vigtigt, at alle børn får lige adgang til at være aktive i foreningslivet og opleve det fællesskab og den gode stemning, der er her, hvilket de kan opleve ved "Hop i hallen", siger Sara Skov, der havde glædet sig til at se børnene indtage air-kilen.

Donationen blev overrakt af filialdirektør Anita Pedersen fra Nordea i Nykøbing i forbindelse med foreningens seneste Hop-i-hallen-arrangement søndag 13. januar i Nordfalster Idræts- og Kulturcenter, hvor der var frugt, juice og balloner til de cirka hundrede aktive børn og voksne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce