cookie-og-privatlivspolitik
Tidligere spillere og trænere i NFB havde en herlig dag med masser af nostalgi og en fodboldoplevelse på det nye stadion i Nørre Vedby.
Tidligere spillere og trænere i NFB havde en herlig dag med masser af nostalgi og en fodboldoplevelse på det nye stadion i Nørre Vedby.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Nostalgi i NFB for fuld udblæsning

27 tidligere spillere og trænere i NFB slap nostalgien løs, da de mødtes til NFB 50+ Event på det nye stadion i Nørre Vedby.
11. oktober 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Det var nostalgi for fuld udblæsning, da 27 tidligere spillere og trænere mødtes til NFB 50+ Event hos NFB i Nørre Vedby Hallen lørdag 28. september.

Blandt deltagerne var træner Ove Knudsen og spillere fra det legendariske NFB-hold, der i 1974 for første gang nogen sinde rykkede op i LF-Serien.

NFB-formand Peter Høy og sportschef Søren Tiller gav seniorerne en orientering om den spændende udvikling i NFB og klubbens nye status som Sjællandsserie-hold, og alle fik muligheden for at overvære NFB's kamp mod Slagelse divisions-reserver på Kl Køleteknik Arena, som stadion i Nørre Vedby nu hedder.

- Vi havde en fantastisk dag, hvor vi fik genopfrisket mange gode minder, og samtidig kunne vi konstatere, at NFB trives bedre end nogen sinde. Så alle gav håndslag på at mødes igen i 2020, fortæller Gert Lundgaard, der sammen med Carsten Christiansen havde samlet 50+ deltagerne til den nostalgiske event.

Flere års overvejelser var gået forud for, at det lykkedes at samle seniorerne, og i NFB håber man, at endnu flere seniorer får lyst til at deltage i den kommende event i 2020.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE