cookie-og-privatlivspolitik
Potentialet for omsætningen i Nordfalster Lokalmarked er på 15 millioner kronerf, og et ekstra køb for 15 kroner pr. kunde vil give en meromsætning på 600.000 kroner.
Potentialet for omsætningen i Nordfalster Lokalmarked er på 15 millioner kronerf, og et ekstra køb for 15 kroner pr. kunde vil give en meromsætning på 600.000 kroner.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Ser frem til pengestrøm til lokalmarked

På informationsmødet på Falstria 27. november var der stor opbakning til Nordfalster Lokalmarked, og nu ventes det, at pengene vælter ind på garantikontoen.
06. december 2018 kl. 12:54 Af Henning Kørvel

Annonce

Med en deltagelse på cirka 60 i borgermødet 27. november til fordel for Nordfalster Lokalmarkerd i Orehoved synes fremtiden at tegne sig lyst. Stemningen var i det mindste god, og der blev givet konstruktiv information i et brev fra Lollands Bank, ligesom købmand Finn Skaaning gav opskriften på fremtiden og lokalområdets muligheder for at få en endnu bedre lokalbutik med masser af varer.

- Han er jo en særdeles rutineret købmand, der havde ros for både driften og især de mange frivillige, der hver dag passer butikken og dens look. Nu ser vi frem til, at pengene strømmer ind til vores garantikonto, så kassekredittten kan få et løft til 50/50, for Lollands Bank tror på butikkens potentiale. Det er jo en fantastisk platform for næste udviklingsfase til en rigtig velassorteret butik i netop vores lokalområde, fastslår Vibeke Hellmann, PR-ansvarlig for Nordfalster Lokalmarked.


Potentiale på 15 millioner

Nordfalster Lokalmarked, der opstod efter lukningen af Dagli'Brugsen, har et potentiale på 15 millioner kroner. Brugsen havde en omsætning på ni millioner kroner, da den lukkede, og en forøgelse af den er derfor realistisk.

- Ved et ekstra køb på 15 kroner pr. kunde vil vi få 600.000 kroner mere i omsætning, så vi kan gå fra 2,4 til 3,0 millioner kroner i 2019, og derfor er den gode spiral godt i gang. Med de over 50 ambassadører på borgermødet vil den positive stemning helt naturligt brede sig, mener Vibike Hellmann.


Bringer varer ud

Nordfalster Lokalmarked har åbent mandag til fredag klokken 9-18, lørdag 9-15 og søndag 9-12. Udover at betjene kunder i butikken bringer Nordfalster Lokalmarked varer ud til beboere med pluskonto. En udbringning koster 20 kroner, og den foretages af frivillige medhjælpere, som dagligt står til rådighed med hensyn til vareudbringning.

Lokalmarkedet har en aftale med Nørre Alslev Apotek om udlevering af medicin, og herudover forhandler Nordfalster lokalmarked forskellige håndkøbsmidler.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce