cookie-og-privatlivspolitik
Birgitte Getting: - Vi har endnu mange snsøgninger uded hos forskellige fonded.
Birgitte Getting: - Vi har endnu mange snsøgninger uded hos forskellige fonded.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Støtte et must til vores tilbud

De første tilskud fra fonde til 13 kulturelle arrangementer, som Nordfalster Koncerthus har på bedding i 2019, er i hus.
16. februar 2019 kl. 19:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Med en støtte på 40.000 kroner fra Guldborgsund Kommunes Kulturpulje, er en vifte af kulturelle arrangementer i 2019, som Orenæs Kultur har på bedding, nået et skridt nærmere.

- Det er super godt at have fået tilskuddet, men tilskud er nødvendige til vores tilbud, siger Birgitte Getting, og den kommunale støtte er øremærket til 13 arrangementer i Nordfalster Koncerthus i Nørre Alslev, Nørre Vedby Kirke og Veteranfærgen Ida.

Udover de 40.000 kommunale kroner har Orenæs Kultur indtil videre fået et tilskud på 40.000 kroner fra Knud Højgaards Fond og 35.000 kroner fra Statens Kunstfond.

- Lige nu er budgettet for tilbuddene i 2019, der rummer klassisk musik, jazz, opera og teater på 302.000 kroner, fordi vi har planlagt en større julekoncert, og vi har derfor også ansøgninger om støtte liggende hos andre fonde, siger Birgitte Getting.

Blandt de 13 arrangementer er Operettebåden på Veteranfærgen Ida, teaterforestillingen Tørskoet, koncert med OK Nok Kongo, solooperaforestillingen Beruset og trioen Makiko.

Allerede 17. februar løber sangcyklussen Vinterbilleder af stabelen på Masnedøfortet med 10 forestillinger. Arrangementet har et budget på 362.000 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce