cookie-og-privatlivspolitik
Swing Roots behersker hele repertoiret og spiller både traditionel musik, latin og swing.
Swing Roots behersker hele repertoiret og spiller både traditionel musik, latin og swing.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Swing Roots på banen

Bøttecafe i Mælkebøtten indledes med Swing Roots fredag 10. januar.
06. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Den populære kvartet Swing Roots indleder årets Bøttecafe på amatørscenen Mælkebøtten i Stubbekøbing fredag 10. januar. Repertoiret spænder vidt lige fra traditionelle toner til latin og swing. Altså noget for enhver smag.

Mælkebøtten glæder sig til at præsentere kvartetten for publikum, fordi musikken leveres med masser af glæde og ikke mindst hyggelig udstråling.

Årets næste Bøttecafe er programsat til 7. februar, og Bøttecafeen får her besøg af den musikalske duo "Skæve stykker", som tidligere har underholdt i Mælkebøtten. Duoen består af Thomas med guitar og sang og Bjarne med sang.

Arrangøren lover to timers god underholdning, hvor publikum med garanti får rørt lattermusklerne.

Begge arrangementer indledes traditionen tro med spisning klokken 18.30. Med spisning er billetprisen 225 kroner for ikke-medlemmer og 200 kroner for medlemmer. Uden spisning koster billetten 125 kroner, og billetter bestilles på telefon: 2926 5544.

De, der har lyst til at overvære en af Bøttecafeerne eller for den sags skyld dem begge, men ikke er medlem af Mælkebøtten, har mulighed for at blive medlem og betale for medlemskabet ved indgangen. Medlemskabet for et år koster 200 kroner og reducerer samtidig billetprisen til Bøttecafeerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE