cookie-og-privatlivspolitik
Underholdningen ved julekoncerten 15. december leveres af Peter Abrahamsen (i midten) og Bo Liengaard og Ole Bendix.
Underholdningen ved julekoncerten 15. december leveres af Peter Abrahamsen (i midten) og Bo Liengaard og Ole Bendix.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

To julekoncerter i Maglebrænde

I Maglebrænde Gamle Skole, kendt for "dagligstuekoncerter", bliver der i år to julekoncerter 13. og 15. december mod ellers en koncert.
10. december 2018 kl. 12:56 Af Henning Kørvel

Annonce

Før var der en på repertoiret, men nu afvikler PRM to julekoncerter i Maglebrænde Gamle Skole, og de er datosat til henholdsvis torsdag 13. december og lørdag 15. december.

Den første koncert 13. december får den venstrehåndede guitarist Uffe Steen og bassisten Jens Jefsen som solister. Deres repertoire er blues og jazz på et meget højt plan, hvilket bevirkede, at koncerten hurtigt blev udsolgt.

Da Dagligstuekoncertarrangøren Peter Abrahamsen fik gentagne henvendelser om, hvor pokker den traditionelle julekoncert med ham selv som solist var blevet af, endte det med, at endnu en koncert blev programsat til 15. december.

Foruden Peter Abrahamsem medvirker Bo Liengaard og guitaristen Ole Bendix i koncerten, der på repertoiret har en lille håndfuld helt nye sange, som Peter Abrahamsen har komponeret i efteråret. Teksterne er af den danske digter Nis Petersen. Enkelte af kompositionerne, digtet Kit, er allerede udkommet på CD, men han arbejder på en ny CD med flere sange af kun Nis Petersen.

Ved koncerterne serveres der gløgg og æbleskiver, og julegaver kan købes til særpris. Der sælges ikke billetter ved døren. Billetter skal bestilles på: www.dagligstuekoncerter.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce