cookie-og-privatlivspolitik
Trine Bastrup Møller, der vil fortolke Winterreise sammen med Johannes Mannov.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Vinterrejse på fortet på Masnedø

Franz Schuberts "Winterreise" opføres ved fem forestillinger på Masnedøfortet og havde premiere 17. februar.
20. februar 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

En særlig udgave af Franz Schuberts sangcyklus "Winterreise" opføres ved fem forestillinger på Masnedøforret med premere 17. februar og øvrige forestillinger 23. februar, 2., 3. og 9. marts.

Orenæs Kultur og Musikforeningen Cæcilia i Vordingborg står bag, og Winterreise er en vandreforestilling i det gamle forts rum og gange med kunstinstallation, skyggeteater, storytelling og operasangerene Trine Bastrup Møller og Johannes Mannov og pianisterne Julie Andkjær Olsen og Ulrik Stærk. Forestillingen synges i en let reduceret udgave på dansk i Ole Klitgaards oversættelse.

Forestillingen varer to en halv time uden pause, og Masnedøfortet byder på en stemningsfuld atmosfære til fremførelsen af Schuberts hjerteskærende sange om ulykkelig kærlighed på en vintervandring i et koldt og øde landskab.

Sangene er udgivet i 1828 med tekster af digteren Wilhelm Müller, der også leverede tekster til den anden anden af Schuberts sangcyklusser "Die Schöne Müllerin".

Undervejs i vandringen i fortet vil der blive præsenteret skyggeteater, kunstinstallation og fortællinger af udvalgte storytellers instrueret af historiefortæller Marianne Christensen og skuespiller Line Svendsen.

Billetter kan købes online på www.orenaessaloner.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce