cookie-og-privatlivspolitik

Politik

Finansminister henter topchef i Københavns Kommune

Nicolai Wammen (S) har ansat direktør for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune som ny departementschef.
21. august 2019 kl. 16:49 Af /ritzau/

Annonce

Kort efter folketingsvalget i juni fratrådte den daværende departementschef i Finansministeriet, og der er nu fundet en afløser for Martin Præstegaard til den centrale post.

Finansminister Nicolai Wammen (S) har ansat 43-årige Peter Steensgaard Mørch som ministeriets nye departementschef, oplyser ministeriet i en pressemeddelelse.

Peter Stensgaard Mørch kommer fra stillingen som administrerende direktør i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, og han har tidligere været departementschef for statsminister Mette Frederiksen (S), da hun var beskæftigelsesminister.

Derudover har Peter Stensgaard Mørch været kontorchef i Finansministeriet og kontorchef i Velfærdspolitisk Sekretariat i Indenrigs- og Sundhedsministeriet tilbage i 2007.

Martin Præstegaard forlod posten som departementschef for at blive viceadministrerende direktør i ATP.

- Jeg ser meget frem til at vende tilbage til Finansministeriet, som jeg kender som en arbejdsplads med ambitiøse medarbejdere og et tårnhøjt fagligt niveau, udtaler den nye departementschef, Peter Steensgaard Mørch:

- Finansministeriet er samtidig et vigtigt maskinrum for den offentlige sektor og for regeringsarbejdet, og jeg glæder mig til at lægge alle kræfter i at få det til at fungere bedst muligt samt at betjene finansministeren i arbejdet med at gennemføre regeringens politik.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce