cookie-og-privatlivspolitik

Politik

Skipper om forhandlinger: Nervekrigen er i gang

Enhedslistens politiske ordfører er fåmælt om de igangværende regeringsforhandlinger, men er ved godt mod.
15. juni 2019 kl. 12:26

Annonce

Forhandlingerne er spidset til, lyder det fra politisk ordfører Pernille Skipper, da Enhedslisten som det sidste parti forlader regeringsforhandlingerne lørdag formiddag.

- Nervekrigen er gået i gang. Det har den måske været et stykke tid, men vi står der, hvor vi hele tiden har stået. Vi skal kunne stå inde for retningen, siger Pernille Skipper, som dog ikke ønsker at sige meget om, hvad der foregår bag de lukkede døre i forhandlingslokalet.

- Vi forhandler på alle leder og kanter stadigvæk, og der er ikke meget nyt at sige til jer for at være fuldstændig ærlig. Vi er ved godt mod, men der er en masse, vi stadig skal diskutere, siger Pernille Skipper.

- Det jeg kan sige til folk derude, som gerne vil følge med, er, at når vi holder det inde ved bordet, så er det for, at forhandlingerne hurtigere kan nå i mål, siger hun.

Efter at regeringsforhandlingerne har været sat i bero et par dage på grund af Folkemødet på Bornholm, er de genoptaget lørdag formiddag.

SF og Enhedslisten har også været en tur forbi Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, som sammen med politisk ordfører Nicolai Wammen (S) leder forhandlingerne med partierne i rød blok om en ny regering.

Ingen af partierne er særligt meddelsomme, når de kommer ud af forhandlingslokalet, men de er enige om, at forhandlingerne skrider frem. De er nu gået ind i en ny fase, hvor det handler om at være mere konkret, lyder det.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce