cookie-og-privatlivspolitik
Forleden skulle der deles i alt 85.000 kroner ud hos Lions Nysted, hvor der samtidig også var 25-års jubilæum med taler fra borgmester John Brædder og flere andre.
Forleden skulle der deles i alt 85.000 kroner ud hos Lions Nysted, hvor der samtidig også var 25-års jubilæum med taler fra borgmester John Brædder og flere andre.
Foto: Claus Hansen

Saxkjøbing Avis

85.000 støttekroner i alt fra Lions Club Nysted

Lions Nysted fejrede 25-års jubilæum, hvor der først var uddeling af penge og senere 75 til kaffe og lagkage om aftenen.
22. juni 2021 kl. 07:38 Af Kim Møller Pedersen

NYSTED Der var pænt fremmøde i lokalerne hos Lions Nysted sent tirsdag eftermiddag i sidste uge, og det var der især én ganske særlig grund til. Hvis ikke de mange repræsentanter fra fortrinsvis lokale foreninger var mødt frem, kunne de nemlig ikke få de penge, de ellers ville have modtaget via store, flotte gavekort.

Dem sørgede præsidenten for Lions Nysted nemlig for at uddele egenhændigt, og Peder Hansen kunne også for hver enkelt donationsmodtager berette om, hvorfor de lige var blevet udpeget til at være en del af uddelingen.

Samtidig var dagen også præcis 25-års dagen for stiftelsen af Lions Nysted.

- Gennem de 25 år har vi her i vores lokale afdeling af Lions uddelt 1.228.875 kroner, konstaterede præsident Peder Hansen.

- I har været en af spydspidserne, for som klub var I en af de første blandt landets Lions-klubber til at acceptere, at både kvinder og mænd var med i samme klub, lød det undervejs fra Lions-distriktsguvernør Benny Hansen, der er koordinator for 90 Lions-klubber spredt ud på Sjælland og øerne, Bornholm, Grønland og Færøerne.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE