cookie-og-privatlivspolitik
Poul Pedersen, formand for Kræmmermarkedet kan man altid finde fordi der ligger en stor plys-tiger på taget af hans bil
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Atter kræmmermarked på Rådhustorvet

Starter pinselørdag 22. maj klokken 8.00 - 14.00
04. maj 2021 kl. 07:43 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Efter en lang nedlukning af stort set alt her i samfundet på grund af corona er foråret og lyset nu vendt tilbage, vi er begyndt at åbne for flere aktiviteter, vi kan ses flere ad gangen, center, restauranter, cafèer og barer åbner, godt nok med nogle begrænsninger, men vi er på vej.

Det gælder også for vores årlige Kræmmermarked ved Sakskøbing gamle Rådhus, hvor der i sommermånederne summer af liv ved alle boderne, fortæller kræmmerformand Poul Pedersen og fortsætter:

- Vi starter som altid pinselørdag, der i år er 22. maj klokken 8.00 - 14.00, og derefter er det hver fredag i hele juni, juli og august fra 9.00 -15.00. Første gang om fredagen er dog allerede fredag 28. maj.

- Det bliver rigtigt godt og hyggeligt at se alle vores gæster, gamle som nye til mange gode timer sammen med hygge og salg af spændende ting, slutter Poul Pedersen, formand for Kræmmermarkedet.

Ham kan man altid finde fordi der ligger en stor plys-tiger på taget af hans bil.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE