cookie-og-privatlivspolitik
Fra sidste års bankospil.
Fra sidste års bankospil.
Foto: Claus Hansen.

Saxkjøbing Avis

Bankospil afholdes tidligere end normalt

Håndboldklubben har samlet mere end 1600 gevinster til en værdi af 84.200 kroner.
26. september 2019 kl. 09:38 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Takket være en effektiv og arbejdsom gruppe fra Sakskøbing Slemminge Håndboldklub er det på den korte periode lykkedes at besøge de cirka 180 erhvervsdrivende.

Det fortæller Erik Balle og fortsætter:

- Det var i sidste øjeblik, de fik beskeden om, at der også i 2019 vil være Bankoshow i Sakskøbing. Det plejer at være første mandag i oktober, men i år er det 30 september, så alle parter har været presset.

Team Banko Carl går på scenen klokken 19.30, men dørene åbnes allerede klokken 18.00. Sidste år var der udsolgt cirka klokken 19.00.

Team Banko Carl har med deres rutine og sikker håndtering af showet ramt et koncept, som er faldet i god smag, og med Carls mere end 40 års erfaring er der også en vis sikkerhed for, at intet er tilfældigt. Som han siger, det skal være: Folkeligt, festligt og fornøjeligt.

I 2019 spilles der om mere end 1600 gevinster til en værdi af kroner 84.200 kroner, og det er der meget stor tilfredshed med i SSHK. Klubben har haft en stor opbakning fra erhvervslivet, og der spilles om rigtigt mange flotte gevinster, som i sidste uge af september kan ses i M. Skottes udstillingslokale på Nykøbingvej.

Der vil igen i år være forsalg af billetter hos Rørbæk Kiosk samt XL Byg i Sakskøbing, hvor en billet kan købes for 60 kroner, ved indgangen vil den koste 70 kroner. Hovedgevinsten vil igen i år være gavekort fra Sakskøbing Handelsstandsforening, og med 1600 gevinster og cirka 720 spillere vil der i gennemsnit være gaver til alle. Afslutningsspillet vil ligge omkring klokken 22.00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce