cookie-og-privatlivspolitik
I alt tre markante torvebygninger har for nylig skiftet ejer, og nu går idéerne også på måske at udnytte det bagvedliggende areal ned mod Apotekervænget til eksempelvis nye boligprojekter.
I alt tre markante torvebygninger har for nylig skiftet ejer, og nu går idéerne også på måske at udnytte det bagvedliggende areal ned mod Apotekervænget til eksempelvis nye boligprojekter.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Friske tanker om muligt nybyggeri nær Torvet

Det vrimler efterhånden med både et igangsat byggeprojekt samt en hel del skitser og idéer til flere store boligprojekter i og nær centrum
20. september 2020 kl. 13:48 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Man skulle næsten snart ikke tro, der kunne være flere store boligprojekter i spil i og tæt på Sakskøbings centrum. Men forleden kunne man her læse om en større overdragelse af ejerskabet til hele tre markante torveejendomme - nemlig Torvet 4, 6 og 8 - og udover at være ganske åbne og fleksible i forhold til potentielle nye lejere vil executive director og seniorpartner hos Newsec Advisory A/S, Brian Tretow-Loof, via sit private selskab måske også gøre brug af de tre markante torveejendomme med tilhørende grunde på nye måder.


Muligvis nybyggeri

- Jeg vil ikke afvise idéen om at sætte gang i nybyggeri i baghaverne på de to torvegrunde, der går ned til Apotekervænget. Her kunne man måske fjerne nogle garager og udnytte arealet på anden vis. Men det er tanker og idéer, og vi skal først have vurderet mulighederne her i de kommende måneder, fortæller Brian Tretow-Loof.

Den nye torve-interessent, som overtog den tidligere ejer Gregers Graaes torveejendomme for nylig, har fulgt nøje med i de gennem den senere tid ad flere omgange omtalte store byggeprojekter og -idéer andre steder i Sakskøbing. Nu venter måske et nybyggeri mellem Apotekervænget og Torvet?KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE