cookie-og-privatlivspolitik
Her er det en tidligere fugleskydning hos Vigsnæs Fugleskydningsselskab på Havmosevej, hvor der til juli forventes 60 skytter, der skal dyste i forlader, Remington og salon.
Her er det en tidligere fugleskydning hos Vigsnæs Fugleskydningsselskab på Havmosevej, hvor der til juli forventes 60 skytter, der skal dyste i forlader, Remington og salon.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Saxkjøbing Avis

Fugleskydning i 110 år

Vigsnæs Fugleskydningsselskab har i år udsigt til at markere et 110-årsjubilæum. Det sker med en stabil økonomi og en god bestyrelse i en ellers ganske udfordrende tid for den gamle og traditionsrige forening.
04. marts 2021 kl. 06:30 Af Kim Møller Pedersen

VIGSNÆS - Det er en af de største lokale skydninger, der findes, og nu må vi håbe, den bliver til noget.

Sådan lyder beskrivelsen fra formanden i Vigsnæs Fugleskydningsselskab, Bent Jensen, i forhold til årets helt store aktivitet på skydebanen på Havmosevej.

Fugleskydningen i Vigsnæs er programsat til den tredje lørdag i juli, men hvad der også er på spil i denne coronatid er såmænd et imponerende 110-årsjubilæum.

Det er bestyrelsen hos Vigsnæs Fugleskydningsselskab naturligvis allerede ved at gøre sig nogle tanker omkring, men hvordan jubilæet i løbet af i år bliver fejret, det er der stadig ikke klarhed over på grund af de nuværende corona-udfordringer.

Hvad der til gengæld er helt sikkert, det er, at formand Bent Jensen er ganske godt tilfreds med fugleskydningsselskabets måde at komme igennem corona-udfordringerne på.

Annonce

- Jeg må sige, vi har både en stabil økonomi, og så har vi en rigtig god bestyrelse, der arbejder godt sammen, og på den måde skal vi nok komme godt igennem denne her svære tid, vurderer Bent Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE