cookie-og-privatlivspolitik
Det bliver først i 2021 spejderne igen inviterer til loppemarked.
Det bliver først i 2021 spejderne igen inviterer til loppemarked.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Saxkjøbing Avis

Ingen loppejagt i år

Sakskøbing Spejderne aflyser loppemarkedet i september.
12. maj 2020 kl. 08:12 Af Manfred Sørensen

Annonce

SAKSKØBING Hundredevis af loppejægere og andre nysgerrige besøger hvert år Sakskøbing Spejdernes store loppemarked i september på Saxkjøbing Sukkerfabrik. Her er der nemlig god mulighed for at gøre en god handel, også for spejderne, der hver gang får et solidt overskud.

- Men med stor ærgrelse må vi desværre aflyse årets loppemarked, der var planlagt til 12. og 13. september, oplyser Jane Sørensen, der er formand for Sakskøbing Spejderne, i en pressemeddelelse.

- Grundet alle de Corona restrektioner som regeringen har fremlagt, kan vi desværre ikke se, hvordan det kan blive muligt at gennemføre årets loppemarked. Det er en svær, men nødvendig beslutning vi har taget. Det vil selvfølgelig give os et stort økonomisk tab, men vi må også tænke på de omkostninger, det vil give os, hvis vores hjælpere, ledere og spejdere bliver smittet ved sådan et arrangement og senere bliver alvorligt syge, fortsætter hun.

Det er vigtigt for spejderne at meddele, at alle de fine ting de i år har fået doneret, vil blive passet godt på og gemt til næste års loppemarked.

- Vores loppetelefon vil stadig være aktiv, og har man ting, som man gerne vil af med, så tager vi gerne imod det. Vores indsamlere følger selvfølgelig også Corona forholdsreglerne, derfor er det vigtigt, at man har forståelse for reglerne herom. Vi tager gerne imod dødsboer, men det er også her vigtigt, at understrege at huset skal have været
uberørt en uge, inden vi kan afhente indboet, understreger Jane Sørensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce