cookie-og-privatlivspolitik
Stoppestedet i Nysted.
Stoppestedet i Nysted.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Ingen søndags-arrangementer i Stoppestedet året ud

Bestyrelsen i Stoppestedets Venner har besluttet ikke af afholde søndags-arrangementer resten af året.
07. september 2020 kl. 06:51 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED - Det er selvfølgelig COVID-19, der spiller ind, fortæller Lis Sundstrøm og fortsætter:

- Da lokalerne i Stoppestedet jo ikke er de største, og der skal holdes afstand efter givne regler, kan der ikke være så mange, hvorfor det ikke er formålstjenstligt at afholde de vante søndagsarrangementer, når der kun kan blive adgang for under de halve interesserede medlemmer. Vi håber naturligvis på, at situationen bedrer sig så meget, at vi efter nytår atter kan afholde vores populære søndagsarrangementer til glæde for medlemmerne, siger bestyrelsen.

Seniorgymnastikken v/ Sally Klarskov torsdag og fredag formiddag er allerede i fuld gang. Her kan deltagerne sagtens holde den afstand, der kræves.

Ligeledes forventer bestyrelsen også, at kortspil tirsdag og sang hveranden torsdag kan fortsætte, når restriktionerne ang. antal og afstand overholdes. Bestyrelsen ønsker alle et godt efterår, slutter Lis Sundstrøm.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE