cookie-og-privatlivspolitik
Martin Valsted.
Martin Valsted.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Koncert i Kettinge Kirke

Martin Valsted giver koncert onsdag 10. november.
31. oktober 2021 kl. 06:00 Af Saxkjøbing Avis

KETTINGE - Onsdag 10. november klokken 19.00 er der koncert i Kettinge Kirke med Martin Valsted og Bo Stief. Martin spillede sidste år en koncert i Kettinge Kirke, og er nu inviteret tilbage, hvor han har den danske jazzbassist, Bo Stief, med som gæst. Musikken er en blanding af numre fra henholdsvis Martin og Bo, og vil blive suppleret med fortolkninger af et par danske sange. Begge musikere har beskæftiget sig med både pop og jazzmusik, og musikken vil være inspireret af disse verdener, men med et særligt afsæt i de danske rødder. Koncerten vil blive bundet sammen af de to musikeres fortællinger om musikken og nogle af de ting der har inspireret til musikken. 

Martin Valsted er pianist/komponist, og er til daglig organist i Skt. Jørgens Kirke i Næstved. Martin har et album på vej med sin egen instrumentale klavermusik, og med over en million afspilninger på diverse streamingtjenester, af hans første singler, har hans musik allerede fået et publikum rundt om i verden. Udover at være solist, har Martin spillet med en lang række af kunstnere som blandt andet Maria Montell, Tamra Rosanes, Anders Blichfeldt, Peter A.G., Charlotte Fich, Joachim Knop, Chris Minh Doky, Benjamin Koppel med flere. 

Med denne aften er også bassisten Bo Stief, som gennem mere end 50 år har slået sit navn fast i både poppens og jazzens verden i ind- og udland. Bo startede sin karriere på Montmartre St. Regnegade, hvor han spillede med en lang række amerikanske jazzstjerner som Dexter Gordon, Ben Webster, Dizzy Gillespie og mange andre. Siden da har han været en del af forskellige succesfulde orkestre, og også navne som Stan Getz, Miles Davis, Chet Baker med flere har nydt godt af Stief´s store musikalitet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE