cookie-og-privatlivspolitik
Det er festlige og sprudlende Baltic Crossing.
Det er festlige og sprudlende Baltic Crossing.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Koncert i Radsted Kirke

Med er festlige og sprudlende Baltic Crossing søndag 10. november klokken 16.00.
03. november 2019 kl. 05:22 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- I begyndelsen af november - når mørket er ved at sænke sig over Lolland - byder Radsted-Tårs Menighedsråd til koncert i Radsted Kirke, siger Sidsel Jønck og fortsætter:

- Det er festlige og sprudlende Baltic Crossing der søndag 10. november klokken 16.00 gæster kirken. Og ja, det er Mortens Aften. Så sæt stegen i ovnen og kom til koncert, mens stegen steger færdig i ro og mag.

I 2019 fejrer bandet 15 års jubilæum og turnerer i den anledning atter intensivt med besøg i blandt andet Danmark, Finland og England og med udgivelse af ny CD: "Carry on crossing!

Baltic Crossing var det første folkemusikband nogensinde, som blev udvalgt til det prestigefulde turnéprogram "Rising Stars"! Programmet bygger på et samarbejde mellem en lang række af Europas førende klassiske koncertsale og Baltic Crossing spillede således for eksempel i Wiener Konzerthaus, L'Auditori Chamber Music Hall i Barcelona, Athens Concert Hall, Amsterdam Concertgebouw, Cité de la musique i Paris m.fl.

Gruppens musikere er kendte hver for sig som medlemmer i blandt andet Frigg (FI), Andy May Trio (UK), Jez Lowe and the Bad Pennies (UK), Tsuumi Sound System (FI), Gangspil (DK), Jensen & Bugge (DK) og Habadekuk (DK).

Billetter købes på billetten.dk. Hvis det skulle vise sig, at det digitale volder problemer, kan man henvende sig til undertegnede, på telefon 51764069 og få hjælp, slutter Sidsel Jønck.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce