cookie-og-privatlivspolitik
Krenkerup Bryggeri giver smagsprøver på deres forårs øl.
Krenkerup Bryggeri giver smagsprøver på deres forårs øl.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Kreativt forårsmarked i Radsted

Søndag 9. maj klokken 10-16 inviterer Radsted Kultur- & Forsamlingshus til Forårsmarked.
25. april 2021 kl. 05:12 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Det er ret 2019. Alle har lagt et meget stort arbejde i forberedelserne, så nu krydser vi fingre for, at det lykkedes denne gang.

Det siger de to initiativtagere Kirsten Lund Nielsen og Jette Scheel Pedersen fra Radsted.

Der bliver i alt 30 stande med forskellige udstillere, kunsthåndværkere, billedkunstnere, kræmmere mm. fordelt rundt omkring i og udenfor forsamlingshuset. Blandt andet kan nævnes billedmager Sidsel Vadsholt, Tårs, og billedkunstner Bodil Olsen, Stubbekøbing, "Franske Loppefund", "Hannes Nisser", "Sæbe Tøsen", "Iguana Art", og kunsthåndværk som keramik, strikdesign, trækunst, betonpynt, vævekunst, lysdekorationer og dekopager.

Foruden en hel del kræmmere med en masse "lopper" og en stand med tupperware. "Kransehuset" i Radsted har også en stand med en masse flotte blomsterdekorationer med mere

Krenkerup Bryggeri giver smagsprøver på deres forårsøl og duoen Anders Jønck og Peter Krag vil underholde med musik og sang.

Annonce

Hele huset kommer således til at byde på noget for alle sanser og for enhver smag.

Der er gratis adgang, og alle er velkomne, men vi opfordrer folk til at vise hensyn, spritte af og bære mundbind/visir, så vi kan overholde alle corona-reglerne og få en rigtig hyggelig og inspirerende dag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE