cookie-og-privatlivspolitik

Saxkjøbing Avis

Når alkohol er begyndt at tage over

Menighedsplejen for Nysted og omegn holder temaaften.
23. oktober 2018 kl. 10:39 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Arrangementet finder sted onsdag 31. oktober klokken 19.00 i Kettinge præstegård. Der er tale om et foredrag, hvor man får besøg af:

Gitte Aagaard, projektleder for "Familie og Alkohol". Familie og Alkohol er en tidlig forebyggende indsats, hvor vi med mindre ændringer kan hjælpe en familie til en bedre hverdag, sundere alkoholvaner og større trivsel. Vi har fokus på at hjælpe både børn og voksne i familien, idet alkohol oftest påvirker hele familiens trivsel.

Jane Strandgaard Clausen, koordinator i Center for Afhængighed. CFA tilbyder behandling til stofmisbrugere, alkoholmisbrugere samt til pårørende. Jane vil fortælle om de forskellige behandlingstilbud, og om hvordan man kan komme i behandling i Center for Afhængighed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce