cookie-og-privatlivspolitik
Sognepræst Ida Støckel Rolle takkede de frivillige. Arkivfoto
Foto: Claus Hansen

Saxkjøbing Avis

Nysted Genbrug deler ud

Har delt 180.000 kroner ud i 2018.
14. december 2018 kl. 09:54 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Nysted Genbrug, Adelgade 25, deler i december måned 90.000 kroner ud. Pengene er indtjent siden juni og fordeles til Fordelingsudvalget for pensionistarbejdet i Gl. Nysted Kommune (50 procent), Nysted og Omegns Menighedspleje (10 procent) samt til Danmission (40 procent). Over halvdelen af overskuddet går således til de lokale ældre samt til julehjælp til trængte børnefamilier i Gl. Nysted kommune.

Således har Nysted Genbrug i alt delt 180.000 kroner ud i 2018.

- En stor tak skal lyde til alle de frivillige, som gør denne uddeling mulig samt til vores søde kunder, siger sognepræst Ida Støckel Rolle.

Ved det netop afholdte personalemøde har den siddende bestyrelse modtaget genvalg og består derfor fortsat af: Rita Nielsen, Jane Hansen, Susanne Dorph Jensen, Dorthe Tetsche samt Ida Støckel Rolle, formand og sognepræst. Annelise Rasmussen er valgt som suppleant.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce