cookie-og-privatlivspolitik
Klubben holder til i den tidligere kantine på Nysted Rådhus, hvor man mødes hver torsdag klokken 18.30.
Klubben holder til i den tidligere kantine på Nysted Rådhus, hvor man mødes hver torsdag klokken 18.30.
Foto: Arkiv

Saxkjøbing Avis

Rotary med overrækkelse

For nylig var der kædeoverrækkelse i Nysted.
13. juli 2020 kl. 07:00 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

NYSTED Hvert år på den sidste torsdag i juni er der kædeoverrækkelse i Nysted Rotaryklub. Derfor sørgede afgående præsident Berit Henriksen forleden dag for at overrække kæden til den ny præsident Jim Christiansen, der takkede for valget og kiggede fremad mod et spændende rotaryår.

- Klubben har et alsidigt program med spændende foredrag, besøg på virksomheder og planlægning af forskellige Rotary-initiativer, fortæller Ebbe Balck Sørensen, der er formand for PR-udvalget, på Rotary Nysteds vegne.

Han kan også oplyse, at Præsident Elect, det vil sige næste års præsident, er Claus Ringsing, og han er samtidig medlem af bestyrelsen. Ny sekretær er Niels Jørgensen, der afløser Flemming Wegenberg (bestyrelsesmedlem), og ny klubmester er i øvrigt Ole Jørgensen, der afløser Claus Ringsing.

Klubmesteren står for alt det praktiske i klubben, og det vil sige mad, borddækning, servering og oprydning, og Ole Jørgensen er også medlem af bestyrelsen. Det samme er kasserer Jens Henning Jensen, som har været det en årrække.

Der er også sat navne på i forhold til at være udvalgsformænd, og inden for erhverv og virke (det vil sige planlægning af torsdagens program) er Berit Henriksen formand.

For medlemsudvalget gælder det, at formand er Niels Bjerregaard, som også er klubbens councellor, der står for at arrangere udsendelse og besøg af udvekslingsstudenter - dog ingen i år.

Ugebrevsredaktør er Erik Lund Larsen, mens formand for PR-udvalget er Ebbe Balck Sørensen. Klubudvalget tager Ole Jørgensen sig af, ungdomsudvalg tager Kurt Ødegaard sige af, festudvalget tager Lene Ringsing sig af, og Poul Hjorth tager sig af foundation.

Der spises i øvrigt hver gang til torsdagsmøderne undtagen i sommermånederne.

Klubben har i øvrigt for øjeblikket 26 medlemmer - heraf tre kvinder - og holder til i den tidligere kantine på Nysted Rådhus, hvor man mødes hver torsdag klokken 18.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce