cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

SSHKs bankoshow

Kom til SSHKs store bankoshow mandag 30. september.
16. september 2019 kl. 05:06 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Forberedelserne til årets banko show er kommet lidt skævt fra start, fortæller Erik Balle og fortsætter:

- Et nedbrud i it-systemet har bevirket, at håndboldklubben er en smule bagud, men nu kører det igen, så det bliver ikke fra 0 til 100 på 29 sekunder, men på 5,5 sekunder .... så det skal nok lykkedes at få et festligt folkeligt og fornøjeligt show op at stå.

Det sker, når SSHK afholder det årlige bankoshow med Team Banko Carl i Sakskøbing Sportscenter, allerede mandag 30 september. De første år og frem til nu blev materialet til erhvervslivet sendt ud med post, men det er slut nu, så frem over kommer de ud digitalt. Havde det været med post, måtte spillet nok være aflyst, da det ikke kunne påregnes, at alle ville modtage brevene før spillet.

Så her i de kommende uger vil erhvervslivet modtage en klubmedarbejder, som vil aftale enkeltheder om deltagelse, og dernæst går planlægningen i gang, og 30. september klokken 19.30 går Banko Carl, Brian og Fætter på scenen i Sakskøbing, slutter Erik Balle.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce