cookie-og-privatlivspolitik
Havnens Dag 2019, som er en årlig begivenhed i Vild med Vand-havne rundt i Danmark.
Havnens Dag 2019, som er en årlig begivenhed i Vild med Vand-havne rundt i Danmark.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Sakskøbing Bådelaug og sejlklub lægger igen havn til Vild med Vand

Havnens Dag 2019 er en årlig begivenhed i Vild med Vand-havne rundt i Danmark.
23. maj 2019 kl. 10:15 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Havnens Dag blev i 2018 afviklet med over 1000 Vild med Vand-aktiviteter i over 110 Vild med Vand-havne rundt i Danmark, som blev besøgt af over 120.000 gæster.

- Jeg er sikker på, at der kommer endnu flere i år i Vild med Vand-havnene i hele Danmark. Vi gør hvad vi kan, når vi åbner havnen for hele familien i Maltrupvænge 38, lørdag den 25. maj 2019 fra klokken 10.00 til 15.30, siger en forventningsfuld havnefoged Sven Erik Nyman.

Blandt mange aktiviteter kan nævnes: Sejl en tur på fjorden med sejl- og/eller motorbåd, Sejl i en optimistjolle, Padle Board og kajak, Hoppeborg, ponyridning og fiskedam for børnene. Udstilling af veteranbiler og nye biler. Musik på terrassen v/Danni Syhler, gratis kaffe og kage samt is til børnene. Aktiviteterne er støttet af Guldborgsund Kommune og Nordea Fonden.

Spørgsmål til arrangementer kan rettes til havnefoged Sven Erik Nyman på telefon 20630706. Billedet er fra sidste års Vild med Vand.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce