cookie-og-privatlivspolitik
Organist Flemming Chr. Hansen.
Organist Flemming Chr. Hansen.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Slap-af-koncert i Sakskøbing Kirke

Igen i december kan man komme til slap-af-koncert i stearinlysskær, hvor man kan ligge ned på en kirkebænk og bare lytte til den smukke orgelmusik.
07. december 2018 kl. 08:09 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Tirsdag den 11. december klokken 20 spiller organist Flemming Chr. Hansen igen et program med for det meste stilfærdig musik. Som noget særligt ved denne type koncerter er kun 1/4 af kirkens siddepladser til at sidde på - resten er liggepladser. Og da man ved koncerten i september var ved at løbe tør for kirkebænke, kan der også være en god ide i at medbringe sit eget liggeunderlag/yogamåtte eller lignende, så man kan finde en plads på gulvet.

Kirken er kun oplyst med stearinlys, så det bliver en stemningsfuld aften. Musikken er skrevet af komponister som Bach, Brahms og Rheinberger - smuk og tankevækkende musik til en eftertænksom og afslappende stund midt i julestressen.

Der er gratis adgang og dørene åbnes klokken 19.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce