cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Solgårdens Venners julestue

Julestuen holdes lørdag 23. november klokken 14.00-16.00 - og er den 20. i rækken
21. november 2019 kl. 05:10 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Tiden går, og det er snart jul igen og dermed "julestue"-tid. Julestuen i år er den 20. i rækken, fortæller Mona Jensen fra Solgårdens Venner og fortsætter:

- Vi startede så småt i 1999, til det vi har i dag. Mange boder med diverse lækre ting som kan varme og lyse op til advent. Pynte på juletræet eller under. Cafeen er pyntet op til hygge for beboere, pårørende og "alle" gæsterne. Der kan købes gløgg og æbleskiver, kaffe, the og andre drikkevarer.

Tombola, jo det har vi da igen i år. Vi må desværre prøve at "tigge" om nogle gevinster i år, da vi ikke kan opnå det ønskede overskud ved selv at købe alle gevinsterne. Overskuddet håber vi at kunne anvende til beboerne i december. Vi serverer en god julefrokost samt uddeler blomster til alle fastboende, slutter Mona Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce