cookie-og-privatlivspolitik
Der var Krenkerup Bryggeris nye Kaffe Stout i langt størstedelen af glassene, da bryggeriet lørdag lancerede den nye stout.
Der var Krenkerup Bryggeris nye Kaffe Stout i langt størstedelen af glassene, da bryggeriet lørdag lancerede den nye stout.
Foto: Ingrid Riis

Saxkjøbing Avis

Stor interesse for Krenkerup Bryggeris nye kaffe-øl

Krenkerup Bryggeri lancerede forleden deres nye Krenkerup Kaffe Stout. Den var der stor interesse for at komme forbi og smage.
24. februar 2019 kl. 09:47

Annonce

Forrige lørdag var der fyldt godt op ved bordene på Krenkerup Traktørsted, og der var endda også i dagens anledning fundet ekstra borde frem i bryggeriet for at få plads til alle.

Det lokale mikrobryggeri lancerede denne dag deres nye Krenkerup Kaffe Stout i en limited edition, og der var flere, der benyttede muligheden for at være blandt de første til at smage denne nye bryg.

I bryggeriet blev der i dagens anledning også solgt mad i samarbejde med Susanne Bruun fra Susanne's Madhus i Øster Ulslev. Med en menu, der stod på jordskokkesuppe med persilleolie eller en flæskestegssandwich, var der også mulighed for at købe lidt, der kunne skylles ned med den eksklusive stout.

Krenkerup Bryggeri høstede i efteråret stor international hæder, da de vandt guld ved Europas største og mest anerkendte øl-konkurrence European Beer Star med bryggeriets øl Krenkerup Stout i kategorien dry stout. I 2011 vandt Krenkerup Bryggeri guld for "Rauch" og i 2012 med "Doppel Bock".

plhKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce