cookie-og-privatlivspolitik
Tobias Santelmann og Danica Curcic I filmen "Ud og stjæle heste".
Foto: Pressefoto

Saxkjøbing Avis

Ud og stjæle heste

Spilles i Nysted Biograf Teater i denne uge, tirsdag, onsdag og torsdag klokken 19.30.
19. november 2019 kl. 07:04 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Den norske film "Ud og stjæle heste" er baseret på den prisbelønnede Per Pettersons bestseller af samme navn.

Filmen følger den aldrende Trond, der glæder sig til at fejre nytår alene i en hytte i Norge, da han støder ind i en mand, som han kendte for 50 år siden.

Trond mindes dén sommer, hvor alting ændrede sig, og hvor han mødte sin livsudkårende kvinde, men som hans far også havde udset sig til sin hustru.

"Ud og stjæle heste" er norsk, men har et fremtrædende dansk islæt. I en scenestjælende rolle ses nemlig danske Danica Curcic kendt fra blandt andet "Stille Hjerte" og "Fasandræberne", og filmen er fotograferet af danske Rasmus Videbæk, der modtog en Sølvbjørn på Berlinalen i 2019 for dramaets filmkunstneriske fornyelse.

Bag filmen står instruktør og manuskriptforfatter Hans Petter Moland, som tidligere har lavet film som "Kraftidioten", dennes genindspilning "Cold Pursuit" og Afdeling Q-filmen "Flaskepost fra P".

Den svenske stjerneskuespiller, Stellan Skarsgård, kendt fra blandt andet "Pirates of the Caribbean"-serien, "Mamma Mia!"-filmene og Triers "Nymphomaniac", spiller den ældre Trond.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce