cookie-og-privatlivspolitik
Bo Toft Pihl stopper efter tre sæsoner som cheftræner for NFH's mænd.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Bo Toft Pihl tager en pause fra seniorhåndbold

NFH's 3. divisionsmænd skal have ny cheftræner.
07. maj 2021 kl. 15:24 Af Thomas Jensen

NYKØBING NFH skal på trænerjagt for at finde en afløser for Bo Toft Pihl, der har meddelt klub og spillere, at han stopper efter denne sæson, som knapt nok blev til noget med kun fire spillede kampe inden corona-nedlukningen.

Den rutinerede træner har brug for en puster.

- Jeg trykker på pauseknappen for at vende stærkt tilbage på et senere tidspunkt, siger Bo Toft Pihl, der nåede tre sæsoner i spidsen for NFH.

I hans tid rykkede holdet op i 3. division efter at have vundet Kvalifikationsrækken suverænt, og i forrige sæson spillede man med til det sidste om oprykning til 2. division, men måtte se sig slået af Hvidore på målstregen, da også den sæson blev corona-nedlukket.

- Jeg har været rigtig glad for at træne de her drenge, som jeg har kendt i mange år, men nu er det på tide, at de får noget ny inspiration siger Bo Toft Pihl, der inden jobbet i NFH stod i spidsen for Team Sydhavsøernes andethold, og mange af de spillere, han trænede dengang, har han også brugt i NFH.

Annonce

Bo Toft Pihl vil nu lægge sine kræfter i klubbens ungdomsafdeling, hvor han har en søn på U/15- og U/17-holdet, som han skal være træner for.

Deudover sidder han også i bestyrelsen og skal således være med til at pege på sin egen afløser på trænerposten, og den proces er godt i gang.

- Vi arbejder på sagen og har et spændende navn på blokken, som i øjeblikket er i tænkeboks, og hvis det lykkes, så bliver de rigtig godt, afslører Bo Toft Pihl, der forventer, at spillertruppen til næste sæson forbliver nogenlunde intakt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE