cookie-og-privatlivspolitik
Frankfurts argentinske forsvarsspiller David Abraham kom op at toppes med Freiburg-bænken og fik efterfølgende rødt kort.

2

Billeder

Frankfurts argentinske forsvarsspiller David Abraham kom op at toppes med Freiburg-bænken og fik efterfølgende rødt kort.
Foto: Patrick Seeger/Ritzau Scanpix

Sport

Bundesligaprofil undskylder for at sende træner i jorden

Frankfurts David Abraham løb ind i Freiburgs træner og sendte ham i jorden i holdenes møde i Bundesligaen.
11. november 2019 kl. 08:28 Af Ritzau

Annonce

Eintracht Frankfurt-anføreren David Abraham fik rødt kort, efter at han stormende ind i Freiburg-træner Christian Streich i holdenes møde i den tyske Bundesliga søndag aften.

Den specielle episode fandt sted dybt inde i overtiden af kampen, hvor Frankfurt, der havde danske Frederik Rønnow på mål, var bagud med 0-1.

Bolden løb ud over sidelinjen og løb lige forbi Freiburg-træneren. Abraham kom stormende for at få fat på bolden og gjorde sig ekstra bred, da han passerede Streich, som han sendte direkte på ryggen ned i græsset.

Træneren kom på benene igen og lagde smilende armen om Abraham, da han nogle minutter efter måtte forlade banen med sit røde kort. Efterfølgende har Abraham undskyldt episoden.

- Jeg vil gerne sige undskyld til Christian Streich. Jeg ønskede at få bolden tilbage i spil så hurtigt som muligt, men jeg skulle ikke have ramt ham.

- Jeg er virkelig glad for, at vi snakkede sammen efter kampen, og at alt er fint imellem os, siger David Abraham i en udtalelse via Frankfurts Twitter-profil.

I sekunderne efter episoden kom flere fra Freiburgs bænk løbende til og forsøgte at få Frankfurt-forsvareren ud på banen igen.

Da der igen var ro over gruppen, uddelte dommeren rødt kort til Abraham samt til Freiburgs udskiftede Vincenzo Grifo. Sidstnævnte blev fanget på VAR i at være gået for hårdt til Frankfurt-spilleren fra sin position på bænken.

Freiburgs assistenttræner Florian Bruns fik gult kort i kølvandet på tumulten.

Efter kampen lagde både Frankfurt og Freiburg et billede på Twitter, hvor Abraham og Grifo giver hinanden hånden.

Kampen, der også i slutningen af første halvleg bød på et rødt kort til Frankfurts Gelson Fernandes for sit andet gule kort, sluttede med en 1-0-sejr til Freiburg.


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce