cookie-og-privatlivspolitik
FC Midtjylland-træner Brian Priske talte kortvarigt med anfører Erik Sviatchenko efter det røde kort til Paulinho i første halvleg ude mod Brøndby. FCM endte med at tabe kampen 1-3.
FC Midtjylland-træner Brian Priske talte kortvarigt med anfører Erik Sviatchenko efter det røde kort til Paulinho i første halvleg ude mod Brøndby. FCM endte med at tabe kampen 1-3.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Sport

FCM-anfører: Guldet er stadig i vores egne hænder

Med tre kampe tilbage af sæsonen kan FC Midtjylland stadig selv afgøre mesterskabet, men Brøndby er tæt på nu.
09. maj 2021 kl. 22:01 Af Ritzau

FC Midtjylland kom til Brøndby for at vinde og reelt lukke guldkampen. Men et rødt kort til FCM ændrede udviklingen på kampen. Det endte med en sejr til Brøndby på 3-1.

Erik Sviatchenko, anfører i FCM, betragter Brøndby som en alvorlig guldkonkurrent før de sidste tre spillerunder. FCM er kun foran med et point ned til Brøndby.

- Vi ville enten være foran med syv, fire eller et point. Så på den måde er guldkampen totalt åben nu, siger Erik Sviatchenko.

- Havde det været syv eller fire point havde jeg haft en bedre mavefornemmelse. Med kun et point er det markant mere tæt, det kan man se i tabellen.

- Men det er stadig i vores egne hænder. Det bliver bare en vanvittig afslutning. For jer, der står her som gribbe, I glæder jer jo helt vildt, siger Sviatchenko til de fremmødte journalister.

Annonce

Han glædede sig over, at de 8158 fremmødte tilskuere på Brøndby Stadion skabte god stemning på lægterne, men ærgrede sig over udfaldet.

- Det er fodbold, når det er bedst og værst. Der var virkelig knald på. Det var også en fed kulisse, det var højlydt. Det er sådan, det skal være i en topkamp.

- Det er det, som er så vildt i denne sæson. Det kunne have været helt slut, men nu er det totalt åbent. Det bliver spændende, siger Sviatchenko.

FCM-træner Brian Priske vil ikke fokusere for meget på Brøndby. Han kigger allerede frem mod næste spillerunde mod Randers og den resterende del af sæsonen.

- Brøndby har været godt kørende i år, og hatten af for det. Men vi kigger på os selv og sørger for at gøre vores ting så godt, som vi overhovedet kan.

Annonce

- Hvad der sker på vestegnen og alle mulige andre steder, bruger vi ikke så meget tid på, siger Priske.

Han hæfter sig ved, at FCM fortsat er i en gunstig position.

- Jeg har sagt det i lang tid. Det handler om at gøre tingene færdige og have en vis form for paranoia i det, vi laver. Så længe, der ikke er noget, der er afgjort, skal du være klar og levere.

- Det havde vi intentionen om i Brøndby, men det lykkedes ikke. Vi fører heldigvis stadig med et point, og vi kan selv afgøre det i de sidste tre kampe.

- Vi vil rigtig gerne blive mestre, og det er vores altoverskyggende mål, fastslår Priske.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE