cookie-og-privatlivspolitik
- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg er glad for at sige farvel. Men tiden er inde, hvis der skal ske noget nyt. Jeg er 46 år, og jeg føler mig bestemt ikke færdig, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.
- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg er glad for at sige farvel. Men tiden er inde, hvis der skal ske noget nyt. Jeg er 46 år, og jeg føler mig bestemt ikke færdig, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Sport

Farvel til Corvette: Jan Magnussen vil køre videre

Efter 16 år skal racerkøreren Jan Magnussen ikke længere være en del af Corvette Racing.
19. oktober 2019 kl. 09:45 Af Ritzau

Annonce

I 16 sæsoner har racerkøreren Jan Magnussen kørt for Corvette Racing, men nu siger danskeren farvel, efter at han og General Motors i fællesskab har besluttet at stoppe samarbejdet ved udgangen af 2019.

Et definitivt farvel til sporten bliver der dog ikke tale om, understreger 46-årige Magnussen i en pressemeddelelse.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg er glad for at sige farvel. Men tiden er inde, hvis der skal ske noget nyt. Jeg er 46 år, og jeg føler mig bestemt ikke færdig.

- Jeg elsker at køre ræs, og jeg er stadig sulten efter sejre og mesterskaber. Men hvis jeg skal nå at prøve nye udfordringer, skal det ske nu. Og jeg har en klar forventning om at stille op for et nyt team i 2020, siger Magnussen.

Det oplyses ikke, hvor Magnussen forventer at køre næste år.

På hjemmesiden motorsport.com har Jan Magnussen skrevet et indlæg om sit farvel til Corvette. Her uddyber han planerne om sin fremtid.

- At sige farvel er altid svært, men minderne fra de sidste 16 år vil aldrig blive glemt, og dem vil jeg altid være taknemmelig for. Er det her afslutningen for mig i Imsa-mesterskabet? På ingen måde! skriver han.

Magnussen har vundet Imsa-serien fire gange med Corvette.

I sin tid hos General Motors og Corvette Racing har danskeren desuden været med til at vinde 24-timers-løbet Le Mans fire gange i GT-klassen og triumfere i det lige så lange løb på Daytona International Speedway.

General Motors' "vice president of performance and motorsports", Jim Campbell, takker Magnussen en god indsats gennem mange år.

- Corvette Racing har alt at takke Jan for. Hans erfaring, performance og popularitet gennem de seneste 16 år har været afgørende for teamets massive succes. Vi skylder ham den største respekt og ønsker ham alt det bedste i hans næste del af karrieren, siger han i pressemeddelelsen.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce