cookie-og-privatlivspolitik
Landstræner Åge Hareide (til højre) er atter tilbage i arbejdstøjet efter en længere sygemelding grundet infektion i knæet. (Arkivfoto)
Landstræner Åge Hareide (til højre) er atter tilbage i arbejdstøjet efter en længere sygemelding grundet infektion i knæet. (Arkivfoto)
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sport

Hareide er tilbage efter sygdom: Det var rigtig hårdt

Efter halvanden måneds sygemelding var Åge Hareide mandag tilbage på arbejde på DBU's kontor i Brøndby.
23. september 2019 kl. 16:18 Af Ritzau

Annonce

Danmarks norske fodboldlandstræner, Åge Hareide, havde mandag første arbejdsdag på Dansk Boldspil-Unions (DBU) kontor i Brøndby efter at have været sygemeldt i halvanden måned.

Hareide fik en infektion i knæet, som gjorde, at han måtte melde fra til Danmarks to seneste landskampe mod Gibraltar og Georgien.

Til DBU's Facebook-side "Herrelandsholdet" fortæller landstræneren, at det har været svært at undvære fodbolden i halvanden måned.

- Fodbold har været mit liv, og pludselig blev det taget fra mig. Også muligheden for at være sammen med drengene og kun kunne snakke med dem i telefonen. Det var rigtig hårdt, og det er første gang, jeg har oplevet det, siger han.

- Jeg havde det skidt undervejs, og specielt når der kommer to landskampe oven i det hele, så var det hårdt.

Han melder sig dog fit for fight igen.

- Jeg har det fint nu. Jeg har fået fantastisk behandling den seneste halvanden måned. Professionel hjælp og dygtige folk omkring mig. Det sætter jeg stor pris på, lyder det fra nordmanden.

Og første arbejdsdag handlede ikke bare om at stemple ind og vise sit ansigt igen. Arbejdet frem mod EM-kvalifikationskampen mod Schweiz 12. oktober blev straks sat i gang.

- Vi har haft møde i dag med scouts, som har kigget på Schweiz, og Jon (assistenttræner Jon Dahl Tomasson, red.) er kommet op fra Holland.

- Vi har siddet hele dagen og snakket om Schweiz, og hvem vi skal bruge. Så det har været helt fantastisk, siger Åge Hareide.

Uden ham ved roret vandt Danmark problemfrit ude mod miniputten Gibraltar med 6-0, mens Danmark måtte nøjes med 0-0 i Georgien.

Danmark er nummer to i sin kvalifikationsgruppe med ni point efter fem kampe. Irland fører med 11 point, mens Schweiz er et enkelt point efter - og har spillet en kamp færre.

Nummer et og to kvalificerer sig til EM.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce