cookie-og-privatlivspolitik
Team Sydhavsøernes direktør Anders Henriksen (th) og formand Carl "Calle" Christensen håber at få solgt mange støttebilletter, så Team Sydhavsøerne overlever uden større mén.
Team Sydhavsøernes direktør Anders Henriksen (th) og formand Carl "Calle" Christensen håber at få solgt mange støttebilletter, så Team Sydhavsøerne overlever uden større mén.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Hjælp os, så vi overlever uden mén

Team Sydhavsøerne appellerer til alle med et TSØ-hjerte om at købe støttebilletter.
01. maj 2020 kl. 13:11 Af Allan Plenborg

Annonce

MARIBO Coronakrisen rammer rigtig mange ekstremt hårdt. Således også Team Sydhavsøerne, som de seneste par måneder er gået glip af mange indtægter.

Derfor tøver direktør Anders Henriksen ikke med at understrege, at Team Sydhavsøerne går en udfordrende tid i møde.

- Vi befinder os i en ekstraordinær situation, hvor mange indtægter er gået tabt, siger Anders Henriksen.

Han peger på, at 1. division er blevet afblæst uden at være færdigspillet, hvorfor klubben er gået glip af entreindtægter og placeringsbonus.

Endvidere er fire store arrangementer og sponsorater gået tabt, hvilket kan få store konsekvenser for Team Sydhavsøernes nærmeste fremtid.

For som Anders Henriksen påpeger:

- Vi har stadig udgifter, inden sæsonen afsluttes med udgangen af juni.


Kan blive slået lysår tilbage

Ifølge direktøren handler det om at minimere konsekvenserne så meget som overhovedet muligt, så der fortsat kan spilles tophåndbold i Maribo-Hallerne, og uden at TSØ bliver slået lysår tilbage.

- Vi håber, at vi fortsat kan skabe glæde og oplevelser for fans, tilskuere, sponsorer og de mange, som følger klubben, siger Anders Henriksen.

Direktøren peger også på vigtigheden af at have en elite, der kan inspirere og være drivkraft for ungdommen på Lolland-Falster. Og som kan være med til at sætte Lolland-Falster på det sportslige Danmarkskort.


Støttebilletter

Anders Henriksen fornemmer, at mange gerne vil bakke op om Team Sydhavsøerne.

- Vi har fået en hel del henvendelser fra fans, der har spurgt til, om de kan støtte eller på anden måde gøre noget for at hjælpe i denne svære situation, som Team Sydhavsøerne er kommet ud i grundet myndighedernes forståelige restriktioner omkring arrangementer under coronaen, siger Anders Henriksen.

Team Sydhavsøerne har med baggrund i krisen og reaktionerne fra fansene sat et nyt projekt i søen, som gerne skulle give en pæn indtægt.

De næste fem måneder sælger Team Sydhavsøerne støttebilletter til 125 kroner stykket.

- Vi håber, at alle med et TSØ-hjerte, en passion for sporten eller en kærlighed til lokalområdet vil være med til at støtte op om TSØ ved at købe en eller flere støttebilletter.

- Målsætningen er, at der bliver solgt rigtig mange støttebilletter, så der fortsat kan spilles tophåndbold i Maribo-Hallerne.

- Samt at TSØ kan overleve uden større mén, understreger Anders Henriksen.

Støttebilletter kan købes på www.tsho.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce