Ingvartsen stopper Bayerns sejrsstime i Bundesligaen

Marcus Ingvartsen prikkede bolden i mål til 1-1 mod Bayern München. Foto: Andreas Gebert/Reuters

En sen udligning af Marcus Ingvartsen betød, at Union Berlin fik point med sig fra mødet med Bayern München.

Marcus Ingvartsen gjorde lørdag Bayern Münchens uge en smule dårligere, end den i forvejen var.

Et sent mål af danskeren betød nemlig, at Union Berlin fik point med sig efter 1-1 mod det sydtyske storhold, der onsdag tabte til Paris Saint-Germain i Champions League.

Ingvartsen scorede til slutresultatet med få minutter tilbage af den ordinære spilletid. Dermed sluttede Bayern Münchens sejrsstime i Bundesligaen.

Inden lørdagens opgør havde de forsvarende mestre vundet fem ligakampe i træk.

Bayern ligger fortsat øverst i tabellen, men nu med fem point ned til RB Leipzig, der uden Yussuf Poulsen i truppen vandt 4-1 over Werder Bremen lørdag.

Bayern München har 65 point, mens RB Leipzig har 60. De to tophold mangler at spille seks kampe.

Lørdagens opgør på Allianz Arena bød ikke på prangende fodbold. Først efter cirka 70 minutter blev dødvandet brudt, da Bayerns 18-årige midtbanetalent Jamal Musiala sendte hjemmeholdet i front.

Men Union Berlin kæmpede videre, og til sidst var der altså afkast, da Marcus Ingvartsen udlignede.

Borussia Dortmund måtte lørdag på hårdt arbejde for at slå Stuttgart. Thomas Delaney og co. kom bagud 0-1, inden mål af Jude Bellingham og Marco Reus gjorde det til 2-1.

Stuttgart fik dog udlignet, inden 19-årige Ansgar Knauff sørgede for en 3-2-sejr til Dortmund, som kæmper for en plads i top-4, så den også står på Champions League-kampe i næste sæson.

Dortmund har efter sejren 46 point på femtepladsen, syv færre end Eintracht Frankfurt på fjerdepladsen.