cookie-og-privatlivspolitik
Rasmus Slot Petersen blev topscorer for NFH med otte mål.

6

Billeder

Rasmus Slot Petersen blev topscorer for NFH med otte mål.
Foto: Anders Knudsen

Sport

Let adgang til næste runde

NFH kunne i noget nær gå-tempo vinde stort over Dalby
16. januar 2020 kl. 13:10 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING NFH havde ikke det mindste besvær med at sikre sig adgangsbillet til femte lokalrunde i landspokalturneringen, da falstringerne i en næsten mennesketom hal besejrede 2. divisionsholdet Dalby med de komfortable cifre 31-22.

Selv om gæsterne på papiret er et niveau over NFH, kunne det ikke aflæses på banen, hvilket uden tvivl hænger sammen med, at midtsjællænderne ligger sidst i sin række uden point, mens "de gulblusede" er med i toppen af 3. division.

Efter en sløv start, hvor Dalby fulgte med til 6-6 efter godt et kvarter godt hjulpet på vej af stolperne og fine målmandsredninger, trak NFH fra op mod halvlegen.

Tekniske fejl blev koldblodigt udnyttet til en række lette kontrascoringer, ligesom overtalsspillet også udløste en del mål altsammen i noget, der til tider mindede om gå-tempo.

Det handlede tydeligvis for Dalby om at spille i slowmotion, og den fælde blev NFH delvis fanget i uden det dog fik nogen nævneværdig betydning.

Og når det kneb med at finde de rigtige takter, kunne værterne bare smide bolden ind til Rasmus Slot Petersen, der var sikker i sine afslutninger fra stregen og blev kampens topscorer med otte mål.

- Vi kunne have vundet med 15-18 mål, hvis vi havde spillet op til vores bedste i et højere tempo, men kampen savnede i den grad noget energi, som påvirkede spillet, sagde NFH-træner Bo Toft Pihl.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce