cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen har de seneste uger været på en hemmelig træningslejr i Marokko.
Mark O. Madsen har de seneste uger været på en hemmelig træningslejr i Marokko.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Mark O. Madsen på hemmelig mission i Afrika

Træningslejr i Marokko i luksuriøse omgivelser.
04. august 2020 kl. 18:58 Af Torben Mølgaard

Annonce

NYKØBING - Jeg har oplevet meget i min karriere som sportsmand, men jeg har aldrig oplevet noget lignende som under denne træningslejr.

MMA-kæmperen Mark O. Madsen fra Nykøbing er næsten tom for ord, når han skal beskrive de seneste uger, hvor han har opholdt sig i luksuriøse omgivelser under varme himmelstrøg på en træningslejr i Afrika.

Nærmere bestemt i det nordvestlige hjørne af kontinentet i Marokko.

Tættere på kommer vi ikke geografisk. For træningslejren blev afviklet som en hemmelig mission under store sikkerhedsforanstaltninger primært på grund af corona-krisen.

Mark O. Madsen blev inviteret af to marokkanske MMA-kæmpere, der ønskede at samle nogle af de bedste MMA-udøvere, hvor den danske OL-sølvvinder i brydning var ekspert på dette felt.

- Jeg blev med kort varsel bedt om at møde op i en europæisk lufthavn, hvorfra jeg i privatfly blev fløjet til Marokko og i en limousine fragtet til en privat træningslejr, fortæller Mark O. Madsen.

Det var bogstaveligt talt en fyrstelig indkvartering med nærmest personlig opvartning døgnet rundt. Der manglede ikke noget.

- Det var vanvittigt men fuldstændig unikt, siger Mark O. Madsen.

Unikt ikke mindst fordi træningsforholdene var så optimale, at Mark O. Madsen kunne sparre med nogle af de bedste MMA-kæmpere, ligesom han selv kunne tilbyde sparring med gode tricks i brydning.

- Det handler hele tiden om at bygge på lag for lag, og jeg føler, jeg er blevet udfordret og derigennem forbedret mig i de forskellige discipliner i MMA, siger Mark O. Madsen.

Det er snart fem måneder siden, han sidst var i "buret" og vandt en nådesløs fight over amerikaneren Austian Hubbard med en brækket kæbe som konsekvens.

Bruddet er helet 100 procent, men der forestår stadig noget genoptræning for at holde kæbeleddet mobilt.

- Derfor skal jeg heller ikke forcere noget i forhold til min næste kamp, selv om der næsten dagligt ruller tilbud ind om at komme i aktion, fortæller den 35-årige falstring.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

Annonce